Werken bij Lodewijks

Loodgieter

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Loodgieter die ruime ervaring heeft. Je zal verantwoordelijk zijn voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Je kan ingezet worden op verschillende projecten voor nieuwbouw en renovatie in de woningbouwsector / burgerwerk.

CV Monteur

Als CV Monteur voer je afwisselende werkzaamheden uit. Voornamelijk installeer je cv ketels, leg je leidingnetten aan, plaatsen van radiatoren en het uitvoeren van waterzijdige reparaties aan technische installaties. Je voert de werkzaamheden zowel zelfstandig uit als in een team.

Elektromonteur

Als elektromonteur maak je deel uit van team Projects (verkoop/vaste installatie). Dit team adviseert, verkoopt en realiseert de vaste installatie van audiovisuele oplossingen, zowel in Nederland als daarbuiten. De klanten en projecten zijn zeer uiteenlopend en
gevarieerd.

Lodewijks heeft doorlopende vacatures voor ervaren monteurs binnen de installatietechniek. Als monteur van Lodewijks geven wij je de kans jezelf verder te ontwikkelen door scholing en praktijkervaring op te doen zodat je zo breed mogelijk kunt worden ingezet. 

De baan bij Lodewijks is NIET van tijdelijke aard. De meeste van onze monteurs zijn bij ons in vaste dienst of hebben een contract voor bepaalde tijd. Men wordt vervolgens gedetacheerd (uitgeleend aan opdrachtgevers), maar wij blijven in nauw contact met onze werknemers en zorgen voor ononderbroken doorplanning bij beëindiging van een project. Het is niet voor niets dat een groot aantal monteurs al bijna 20 jaar bij ons werkt. Dit vanwege de afwisseling in het werk en de goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer die zorgt voor de aangename collegialiteit binnen Lodewijks.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lodewijks BV

Wil je voor ons werken, vul dan hier je gegevens in

Alle velden met * zijn verplicht in te voeren velden!