Lodewijks

VOOR DE BETERE VAKMENSEN

Character-Lodewijks

✓ Experts in techniek

✓ Vacatures voor ZZP’ers

✓ Vacatures voor loonwerkers

Werken als monteur in regio Breda en Etten-Leur

Wil je graag gaan werken als monteur in de omgeving van Breda of Etten-Leur, bijvoorbeeld omdat je verhuisd bent naar deze regio, en nu hier aan de slag wilt bij een leuk bedrijf? Ontdek dan de vacatures in de installatietechniek van Lodewijks. Wij hebben altijd wel een vacature voor een leuke baan waarin je kunt werken als monteur bij particulieren en bedrijven in de omgeving van Breda en Etten-Leur. Je verricht als je reageert op een vacature voor een baan in Breda of Etten-Leur op detacheringsbasis verschillende werkzaamheden in de installatietechniek.

EEN AANTAL VAN ONZE RELATIES

Ontdek de diverse opties als je wilt werken als monteur in de omgeving van Breda

Als je wilt werken als monteur in regio Breda en Etten-Leur, bieden wij bij Lodewijks diverse opties. Zo kun je bijvoorbeeld als loodgieter aan de slag, maar wij bieden ook leuke banen aan als bijvoorbeeld servicemonteur of installatiemonteur. Zo kun je in diverse takken van de installatietechniek aan de slag. Hierbij maakt het overigens niet uit of je ZZP’er bent, of dat je op vaste basis bij ons aan de slag wilt. Voor alle professionals in de installatietechniek is er een vacature als monteur in de omgeving van Breda en Etten-Leur.

Veel vrijheid als je gaat werken als monteur in regio Breda en Etten-Leur

Het werken als monteur bij Lodewijks, voor particulieren in de omgeving van Breda en Etten-Leur, biedt jou als werknemer diverse voordelen, dus het is verstandig te reageren op onze vacature. Omdat je ook als ZZP’er voor ons aan de slag kunt, heb je veel vrijheid. Je bepaalt zelf welke klussen je aanneemt en welke niet. Je hebt zo veel vrijheid in je werk en je werktijden. Zo kun je bijvoorbeeld diverse activiteiten eenvoudig met elkaar combineren. Een ander voordeel is ook dat je diverse interessante klussen eenvoudig met elkaar combineert. Zo heb je altijd afwisselend werk, wat je baan heel interessant en leuk maakt. Zo ga je altijd met plezier aan het werk, als je nu reageert op een vacature voor een baan als monteur bij een bedrijf in Breda of Etten-Leur.

Reageer op een vacature als monteur bij een leuk bedrijf in Breda of Etten-Leur

Als je snel wilt gaan werken als monteur voor een interessante klant in de omgeving van Breda en Etten-Leur, solliciteer dan eenvoudig bij ons. Dit kan door je motivatiebrief en CV per e-mail naar ons te sturen. Gebruik hiervoor het e-mailadres info@lodewijks.com. Heb je van tevoren nog vragen? Bel dan naar 076-7113900.