Lodewijks

VOOR DE BETERE VAKMENSEN

Character-Lodewijks

✓ Experts in techniek

✓ Vacatures voor ZZP’ers

✓ Vacatures voor loonwerkers

Fulltime werken als loodgieter in Etten-Leur

Als je gaat werken als loodgieter naar aanleiding van een vacature van Lodewijks, ben je de onmisbare schakel in de woningbouw, bij industriële projecten of bij mensen thuis, bijvoorbeeld in Etten-Leur of Breda. Goede vakmensen zijn schaars, daarom dragen wij onze loodgieters op handen en ben je voor ons onmisbaar. Ben jij die (v)aardige loodgieter die ze niks wijs kunnen maken? Of ben je net klaar met je opleiding en heb je je mouwen al opgestroopt voor de stoerste klussen? Ga werken als loodgieter in de omgeving van Breda en Etten-Leur en kies welke uitdaging jou past! Lodewijks detacheert al meer dan 35 jaar vakmensen bij een grote groep klanten in Noord-Brabant en Zeeland. Wij hebben namelijk in de wijde omgeving rondom Breda en Etten-Leur verschillende uitdagende vacatures als loodgieter beschikbaar.

EEN AANTAL VAN ONZE RELATIES

Waar moet je aan voldoen als je wilt werken als installatiemonteur nabij Etten-Leur en Breda?

Ben je op zoek naar een vacature voor een baan als installatiemonteur nabij Etten-Leur en Breda? Als je wilt werken als installatiemonteur of op zoek bent naar een andere baan binnen de installatietechniek, moet je natuurlijk voldoen aan een aantal eisen. Het is allereerst prettig als je minimaal een mbo-opleiding in de installatietechniek hebt afgerond. Daarnaast is een rijbewijs-B een vereiste. Ook moet je natuurlijk affiniteit hebben met de installatietechniek, als je een vacature als bijvoorbeeld installatiemonteur of loodgieter wilt invullen bij een uitdagend bedrijf nabij Breda, Etten-Leur of omgeving. Daarnaast moet je flexibel zijn, we verwachten dat je ook buiten kantoortijden af en toe klussen oppakt. Een gezonde dosis doorzettingsvermogen is tevens een vereiste. Herken jij jezelf in deze punten? Solliciteer dan vandaag nog, dan kun je snel gaan werken als installatiemonteur of kun je een andere vacature in de installatietechniek invullen bij een leuk bedrijf in Breda of Etten-Leur, of omgeving. Wij helpen je graag aan een leuke nieuwe baan, die ook nog eens uitdagend is.

 

Ga solliciteren, want dat kan op een eenvoudige manier

Heb je nu nog meer zin gekregen om te gaan werken als installatiemonteur bij een bedrijf in regio Breda en Etten-Leur? Zoek dan een leuke vacature uit als installatiemonteur of een andere baan in de installatietechniek bij een bedrijf in Breda of Etten-Leur. Vervolgens solliciteer je eenvoudig via e-mail. Wij ontvangen je cv en een motivatiebrief graag op info@lodewijks.com. Heb je nog vragen voordat je solliciteert, bel dan naar 076-7113900. Wij beantwoorden dan graag je vragen over de vacature voor een baan als installatiemonteur of een andere baan in de installatietechniek, bij een leuk bedrijf in Breda of omgeving. Geef je carrière een boost, en ontdek de vacatures van ons detacheringsbureau.