IN/EN
UITLENEN
PERSONEEL

Lodewijks staat bekend om het uitlenen van eigen personeel op detacheringsbasis. Daarnaast is Lodewijks actief als makelaar tussen de installatiebedrijven. 
Het kan voorkomen dat u tijdelijk enkele installatiemonteurs voor kortere of langere tijd ter beschikking heeft. Lodewijks kan ervoor zorgen dat deze monteurs worden doorgeplaatst binnen de regio zodat zij aan het werk blijven. Op deze wijze zorgt Lodewijks voor een efficiëntere en meer flexibele inzet van arbeid. 

Hoe werkt het? 

Lodewijks leent uw personeel in tegen een nader overeen te komen uurtarief en leent deze werknemers weer uit aan andere klanten. Lodewijks werkt altijd met eigen urenlijsten die ook uw ingeleende medewerkers moeten invullen en laten ondertekenen door de klant waar ze aan uitgeleend zijn. Deze urenlijsten moeten volledig zijn ingevuld met de gewerkte uren, kilometers, eventuele reisuren en een handtekening voor akkoord. Bij uw facturen aan Lodewijks moet een kopie van de betreffende urenlijsten zijn bijgesloten ter controle.

Het is niet toegestaan personeel te werven onder de in- en uitgeleende medewerkers. De participanten mogen geen medewerkers in dienst nemen die van een andere participant zijn ingeleend. Deze afspraak geldt al voor lange tijd voor de medewerkers van Lodewijks en zal in dit geval dus ook gaan gelden voor uw ingeleende medewerkers. Dit is ook van toepassing voor de werknemers van andere detacherings- en uitzendbureaus die medewerkers aan Lodewijks uitlenen. De ingevulde informatie wordt alleen strikt vertrouwelijk in behandeling genomen.

Om u aan te melden voor het uitlenen van personeel aan Lodewijks, kunt u zich hieronder  inschrijven en uw aanbod plaatsen. U krijgt dezelfde werkdag nog een telefoontje voor verdere afspraken. Indien u op zoek bent naar tijdelijk personeel kunt u hieronder uw aanvraag invullen.

In/uitlenen

Alle velden met * zijn verplicht in te voeren velden!

Personeel aanvraag