Ga werken als servicemonteur in Etten-Leur of Breda

Als je gaat werken als servicemonteur nabij Etten-Leur of Breda voer je preventief onderhoud uit en zorg je ervoor dat alles blijft draaien zoals het hoort. Ben jij die geboren probleemoplosser die installaties perfect onderhoudt? Ben je de (aankomend) expert die de installatiemerken van binnen en buiten kent? Of je nu die gemotiveerde leerling bent of de ervaren onderhoudsmonteur die ze niets meer wijsmaken, je kunt altijd aan de slag bij een leuk bedrijf in de omgeving van Breda en Etten-Leur. Lodewijks detacheert al meer dan 35 jaar onderhoudsmonteurs bij een grote groep klanten in de wijde omgeving rondom Breda en Etten-Leur om hun vacature voor een servicemonteur in te vullen.

Wat ga je doen als je gaat werken als servicemonteur nabij Etten-Leur en Breda?

Nu ben je vast benieuwd wat je gaat doen als je gaat werken als servicemonteur in Etten-Leur of Breda. In deze functie werk je vooral voor installatiebureaus op verschillende locaties. Jouw baan als installatiemonteur voor klanten in de omgeving van Etten-Leur bestaat uit het oplossen van storingen en het plegen van onderhoud aan cv-ketels. Bij storingen ga je op zoek naar de oorzaak en voer je zo mogelijk ter plekke herstelwerkzaamheden uit. Je weet dus precies hoe de betreffende installatie werkt, van de grote lijnen tot het kleinste onderdeeltje. Je buigt leidingen, maakt knelkoppelingen en zorgt ervoor dat de installatie weer pico bello draait. Ook voer je het onderhoud uit, dat varieert van een kleine check-up tot het periodiek vervangen van bepaalde vitale onderdelen. Ben je iemand die graag service verleent, klantgericht werkt en denkt én niet weggaat totdat de installatie (weer) 100% werkt? Vul dan een vacature voor servicemonteur of ander soort monteur nabij Breda en Etten-Leur in.

Als je gaat werken als servicemonteur nabij Etten-Leur en Breda, profiteer je van:

 • Een fulltimebaan met een mooi salaris.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; we betalen je elke week, je kunt groeien in je vak en je krijgt van ons een auto van de zaak als dat nodig is.
 • Fijne collega’s voor wie je nú al onmisbaar bent.
 • Kans op een vaste baan in ons hechte team.
 • Elke vrijdag een gezellige borrel om de week goed af te sluiten (zodra het kan, doen we dit weer!).

Wat neem je mee als je gaat werken als servicemonteur nabij Etten-Leur of Breda?

Ben jij een enthousiaste beginnende service- en onderhoudsmonteur en popel je om fulltime te gaan werken als servicemonteur nabij Etten-Leur of Breda? Of ben je die allround service- en onderhoudsspecialist die graag overstapt naar een werkgever die zijn mensen op nummer één zet? In beide gevallen zetten we de deur graag voor je open. Als we een klik hebben en je bent een gedreven aanpakker met oog voor kwaliteit, dan helpen we je om je vakkennis up-to-date te brengen en geven we je een goede start. Zo doen we dat bij Lodewijks wanneer wij een vacature voor een servicemonteur voor een bedrijf in Etten-Leur of Breda moeten invullen.

Als onderhoudsmonteur in Breda en Etten-Leur zoeken wij iemand met:

 • Een afgeronde technische mbo-opleiding (niveau 2) is een pré, maar niet noodzakelijk.
 • Je hebt affiniteit met techniek en twee rechterhanden die je graag uit de mouwen steekt.
 • Bij voorkeur beschik je over een certificaat waarmee je mag werken aan cv-ketels, geisers en gashaarden (CO-certificering). Wij kunnen eventueel de opleiding hiervoor verzorgen.
 • Je spreekt goed en netjes Nederlands.
 • Je levert goed werk af en bent opgeruimd, want daarmee maak je onze klanten blij.
 • Je beschikt over een Rijbewijs B.
 • Eigen handgereedschap (maar daar valt zeker over te praten).
 • De drive om elke keer weer de beste prestatie en de meest vakkundige oplossing te realiseren.
 • Flexibiliteit: afhankelijk van de klant ben je als storingsmonteur actief. Hier staat een vergoeding tegenover.

Reageer op een vacature voor servicemonteur in Breda of Etten-Leur

Word jij onze betrouwbare kracht op het gebied van service en onderhoud? Zie je een nieuw avontuur bij een fijne werkgever en interessante opdrachtgevers wel zitten? Of wil je tijdelijk aan de slag bij een andere werkgever? Stuur ons je cv en een korte motivatiebrief naar info@lodewijks.com. Je hoort binnen twee werkdagen of we je willen uitnodigen voor een gesprek (online of op 1,5 meter bij ons op kantoor). Even bellen mag ook, je bereikt ons op 076-7113900. Is er een match? Dan maken we gelijk een afspraak voor een kop koffie.