Fulltime werken als loodgieter in Etten-Leur

Als je gaat werken als loodgieter naar aanleiding van een vacature van Lodewijks, ben je de onmisbare schakel in de woningbouw, bij industriële projecten of bij mensen thuis, bijvoorbeeld in Etten-Leur of Breda. Goede vakmensen zijn schaars, daarom dragen wij onze loodgieters op handen en ben je voor ons onmisbaar. Ben jij die (v)aardige loodgieter die ze niks wijs kunnen maken? Of ben je net klaar met je opleiding en heb je je mouwen al opgestroopt voor de stoerste klussen? Ga werken als loodgieter in de omgeving van Breda en Etten-Leur en kies welke uitdaging jou past! Lodewijks detacheert al meer dan 35 jaar vakmensen bij een grote groep klanten in Noord-Brabant en Zeeland. Wij hebben namelijk in de wijde omgeving rondom Breda en Etten-Leur verschillende uitdagende vacatures als loodgieter beschikbaar.

Wat doe je als je gaat werken als loodgieter nabij Etten-Leur of Breda?

Als je een vacature voor loodgieter gaat invullen in Etten-Leur of Breda, ga je aan de slag voor met name installatiebureaus. Je komt bij de mensen thuis voor aanleg, onderhoud en reparatie van het leidingwerk en eventueel het riool. Je zorgt ervoor dat in nieuwbouwhuizen al het loodgieterswerk van waterleiding tot kraan in orde is. Of je staat je mannetje in de (project)bouw. Waar en wanneer je ook werkt, jij bent onderdeel van het Lodewijks-team. Op kantoor regelen je collega’s alles perfect voor jou, zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar je goed in bent en blij van wordt. Bij ons kies je zelf de projecten die bij je passen. Werk je het liefst voor één vaste opdrachtgever of ben je meer van de korte klussen? Bewijs je jezelf in een nieuwbouwproject of ben je meer een type voor renovatie? Of loop je warm voor industrieel werk of juist een mix van opdrachten? Wat je voorkeur ook is, als loodgieter sta je bij ons – letterlijk en figuurlijk – aan de leiding als je een vacature nabij Etten-Leur of Breda invult.

Hiervan profiteer je als je gaat werken als loodgieter in Etten-Leur of omgeving

 • Een fulltimebaan met een mooi salaris.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; we betalen je elke week, je kunt groeien in je vak en je krijgt van ons een auto van de zaak als dat nodig is.
 • Fijne collega’s voor wie je nú al onmisbaar bent.
 • Kans op een vaste baan in ons hechte team.
 • Elke vrijdag een gezellige borrel om de week goed af te sluiten (zodra het kan, doen we dit weer!).

Wat zit er in jouw gereedschapskist?

Ben jij een enthousiaste beginnende loodgieter en popel je om fulltime te gaan werken als loodgieter in de omgeving van Breda en Etten-Leur? Of heb je als allround loodgieter een volle gereedschapskist aan ervaring en ben je klaar voor een overstap naar een werkgever die zijn mensen op de eerste plaats zet? In beide gevallen zeggen we: kom bij ons werken! Als we een klik hebben en je bent een gedreven aanpakker met oog voor kwaliteit, dan regelen wij je opleiding en helpen we je op weg. Zo doen we dat bij ons bedrijf.

Wat heb je nodig als je gaat werken als loodgieter in Breda of Etten-Leur?

 • Een afgeronde opleiding in de installatietechniek is een pré, maar niet noodzakelijk.
 • Je hebt affiniteit met techniek en twee rechterhanden die je graag uit de mouwen steekt.
 • Je spreekt goed en netjes Nederlands.
 • Je levert goed werk af en bent opgeruimd, want daarmee maak je onze klanten blij.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Het is een pré als je je eigen handgereedschap hebt.
 • Je hebt de drive om elke keer weer de beste prestatie en de meest vakkundige oplossing te realiseren.
 • Flexibiliteit: bij ons geen structureel overwerk, maar soms is doorpakken nodig om de klus te klaren en dat verwachten we dan ook van je.

Reageer op de vacature!

Zie jij dit avontuur wel zitten? Stuur ons je cv en een korte motivatiebrief naar info@lodewijks.com. Je hoort binnen twee werkdagen of we je willen uitnodigen voor een gesprek (online of op 1,5 meter bij ons op kantoor). Even bellen mag ook, bel dan naar 076-7113900. Is er een match? Dan maken we gelijk een afspraak voor een kop koffie. Na het contact kun je direct gaan werken als loodgieter nabij Etten-Leur of Breda.