CV-MONTEURS


Fulltime cv-monteurs m/v                                                      van leerling tot allround

Als cv-monteur zorg je ervoor dat klanten en bedrijven er warmpjes bijzitten. Je bent verantwoordelijk voor de aanleg van dunwandige verwarmingsinstallaties in woningen en/of dikwandige installaties in de utiliteitsbouw. De ketels en installaties van de bekende merken hebben geen geheimen voor jou, en anders zie je het als een uitdaging om erachter te komen. Of je nu die gemotiveerde leerling bent of de ervaren monteur die ze niets meer wijsmaken, bij ons ben je welkom. Je neemt de volledige aanleg voor je rekening en werkt zelfstandig. In deze functie ga je namens Lodewijks aan de slag bij installatiebureaus, wij detacheren al meer dan 35 jaar vakmensen bij een grote groep klanten in Noord-Brabant en Zeeland.

Als dunwandig cv-monteur vervang en plaats je in woningen cv-ketels, radiatoren, zonneboilers en ook steeds meer warmtepompen. Je verwijdert de oude ketel, legt het nieuwe leidingwerk, zorgt voor lekdichte koppelingen en maakt gasdichte lassen. Je plaatst de drukvaten en regelaars en zorgt voor een perfecte dakaansluiting
of -doorvoer.

Als dikwandig cv-monteur werk je aan grote installaties in ketelhuizen van bedrijfspanden. Je gaat aan de slag met verwarmings- en klimaatunits en uitgebreide luchtbehandelingsinstallaties. Je vervangt leidingwerk en installaties. Hiervoor buig, las en flens je een slim netwerk aan pijpen, buizen en leidingen 100% lekdicht in- en aan elkaar. Volgens de normering, dus kwaliteit en veiligheid komen op de eerste plaats. Een buigapparaat, slijptol, lasapparatuur, perstangen en branders zijn voor jou net zo vertrouwd als een messenset voor een kok.

Jouw baan, jouw keuzes                                                                        Op het kantoor van Lodewijks regelen je collega’s alles perfect voor jou. Zo heb jij je handen vrij om te doen waar je goed in bent. Ben je dik tevreden als dunwandig cv-monteur of sta je je mannetje als monteur van dikwandige installaties? Samen kijken we welke projecten het beste bij je passen.

Bij Lodewijks kun je rekenen op:

 • Een fulltime baan met een mooi salaris.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; we betalen je elke week, je kunt groeien in je vak en je krijgt van ons een auto van de zaak als dat nodig is. 
 • Fijne collega’s voor wie je nú al onmisbaar bent.
 • Kans op een vaste baan in ons hechte team.
 • Elke vrijdag een gezellige borrel om de week goed af te sluiten (zodra het kan, doen
  we dit weer!).

Wat zit er in jouw gereedschapskist?                                                Ben je enthousiast, op zoek naar een leuke baan en heb je gevoel voor techniek? Of ben je die ervaren cv-monteur die in zijn vrije tijd handleidingen leest en installaties op zijn duimpje kent? In beide gevallen zoeken we jou! Als we een klik hebben en je bent een gedreven aanpakker met oog voor kwaliteit, dan kunnen we een opleiding voor je regelen en geven we je een goede start. Zo doen we dat bij Lodewijks.

Jouw tools:

 • Een afgeronde technische opleiding op mbo-opleiding (niveau 2) is een pré, maar niet noodzakelijk.
 • Je hebt affiniteit met techniek en twee rechterhanden die je graag uit de mouwen steekt.
 • Bij voorkeur beschik je over een VCA-certificaat en een certificaat waarmee je mag werken aan cv-ketels, geisers en gashaarden. Wij kunnen eventueel de opleiding hiervoor verzorgen.
 • Je spreekt goed en netjes Nederlands.
 • Je levert goed werk af en bent opgeruimd, want daarmee maak je onze klanten blij.
 • Na een inwerkperiode werk je zelfstandig aan de installaties bij onze klanten.
 • Rijbewijs B.
 • Eigen handgereedschap (maar daar valt zeker over te praten).
 • De drive om iedere verwarmingsinstallatie tot in de puntjes te installeren, vakkundig en volgens de veiligheidsnormen.
 • Flexibiliteit: bij ons geen structureel overwerk, maar soms is doorpakken nodig om de klus te
  klaren en dat verwachten we dan ook van je. 

Reageer!                                                                                              Heb je zin in een baan waarbij je overal over de vloer komt en waarbij je de leiding kan hebben over je eigen werk? Stuur ons je cv en een korte motivatiebrief naar info@lodewijks.com. Je hoort binnen twee werkdagen of we je willen uitnodigen voor een gesprek (online of op 1,5 meter bij ons op kantoor). Even bellen mag ook (076-7113900). Matcht het? Dan maken we gelijk een afspraak voor een kop koffie.